Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Důležitá informace ke studiu v TYRKYSu ke dni 30.4.2020

Co se bude v TYRKYSu dít v nejbližších dnech a týdnech - nevyčerpané lekce - možnost prodloužení kreditů na lekce, zkoušky a mnoho dalšího.


Vážené studentky a studenti, 

všichni nyní procházíme těžkým obdobím.  

Pamatuji si, že cestovní ruch byl zasažen mnohokrát, jako například válkou v Perském zálivu či bývalé Jugoslávii, bylo 11. září i tzv. arabské jaro, strach vyvolávaly teroristické útoky, soptily sopky, přišlo tsunami i zemětřesení, prohnal se SARS, MERS i virus ZIKA. 

Ani ekonomicky to vždy nebyla procházka růžovým sadem. Vzpomínám, jak dolar z astromických více než 40 Kč klesl na samé dno, příchod Eura, nevyzpytatelně kolísavý kurz koruny, kdy ke stanovení ceny pro klienty pomáhala jen křišťálová koule, i krizi roku 2008. 

Přiznávám se dobrovolně, že takovouto situaci, kdy přestal téměř naráz fungovat (a cestovat) celý svět, jsem si nikdy nedokázala představit ani v těch nejčernějších scénářích.

Každý z nás jsme prožili vzestupy i pády. Nyní jsme byli státem z minuty na minutu zastaveni a musíme se s tím vypořádat.

I v této těžké chvíli zůstávám životní optimista a věřím, že odvěká touha člověka cestovat a poznávat nové kraje tu byla, je a bude. I když nyní nevíme, co přesně bude dál ... 
Ale co věděli o neznámu dávní mořeplavci, když se z našeho pohledu na nedokonalých lodích s neověřenými mapami pouštěli na daleké plavby ve víře, že doplují do vytouženého cíle?
Báli se? NE! Věřili, že bezpečně doplují. 

Přátelé, jsme spolu na jedné lodi a my doplujeme!!! 

Virus doufejme ustupuje, pravidla se uvolňují. Někomu se to možná bude zdát pomalé, už by vyrazil kamkoliv ve světě hned ... někteří lidé ještě budou váhat.
Po každé katastrofě, krizi či útlumu dříve nebo později se lidem vlije do žil nová krev, nastartuje se energie a začnou vznikat nové projekty a nové příležitosti. 

Už nyní se říká, že svět bude jiný než dříve. Také si to myslím.

Osobně věřím, že si budeme více vážit věcí, které jsme dosud brali jako samozřejmost - jít se jen tak projít, radovat se z nového dne, dát si kávu nebo skleničku s přáteli, povídat si s rodinou, ležet na pláži zalité sluncem v horkém písku nebo poznávat nová města. 

Pomalu se tedy zase rozjíždíme. Přeji si, aby Vám v TYRKYSu bylo dobře, abyste se cítili bezpečně. 

Každý si zvolte tempo, které Vám bude vyhovovat. Vše postupně vyřešíme. 

Jaký bude nyní další postup pro nejbližší dny a týdny? 
Celoživotní vzdělávání a zkoušky profesní kvalifikace spadá do poslední vlny uvolňování a v tuto chvíli pro nás platí termín 25. května 2020. 
Hurá, už máme  alespoň termín, se kterým lze alespoň předběžně pracovat. 

LEKCE - již nyní se můžete hlásit na lekce, které jsou zveřejněny v systému. Posluchači, kteří mají nedokončený kurz obdrželi přehled nově vypsaných lekcí do emailu.  
Na základě analýzy předchozích přihlašování jsem se snažila vypsat termíny tak, aby vyhovovali co nejvíce lidem. V případě změn ze strany vládních opatření nebo o některý termín nebude z Vaší strany zájem, vypíši termín jiný. (POZOR staré rezervace se smazaly - udělejte si všechny nově) 

PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI KREDITů - pokud z jakéhokoliv důvodu nyní nestíháte nebo Vám kredity v době nouzového stavu propadly, napište mi na jolana@tyrkys.cz a já Vám kredity prodloužím

ZKOUŠKY - kdo jste byli přihlášeni na některý ze zrušených termínů postupně Vás budu kontaktovat a vybereme nový termín zkoušky tak, aby Vám vyhovoval 

SEMINÁŘE - také Vás budu postupně kontaktovat a vybereme nové termíny + Vás čekají nové semináře a překvapení :-) 

PRůKAZKY - kdo v důsledku nouzového stavu nedostal průkazku, budou posílány od dalšího termínu rozvolnění - dne 11. května. 
                        Předem Vás budu informovat sms. 

Máte nápad? Podnět na zlepšení? Trápí Vás něco? OZVĚTE SE! 

Z důvodu vládního nařízení je naše kancelář pro osobní kontakt ještě uzavřena.
Funkční kontakty: 
WhatsApp 602 204 123
telefon  602 204 123
mail jolana@tyrkys.cz  Když neodpovím hned, prosím, vydržte - ozvu se hned, jak to bude možné. 

Přeji Vám pevné zdraví, držte se! A již se nemohu dočkat, až se všichni v pohodě potkáme osobně

Vaše                                    PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová 

Sledujte nás na Facebooku https://www.facebook.com/TYRKYS.s.r.o/  (tam bývají i odpovědi na zkušební otázky) 

nebo raději na 

Instagramu? https://www.instagram.com/jolana.kopriva.myslivcova/