Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Tisková konference k zahájení výstavy Křehká krása 2013

Výstava Křehká krása 2013 – společné kulturní a řemeslná tradice regionu bude zahájena tiskovou konferencí ve čtvrtek 8. srpna 2013 v 9:15 hodin. Tisková konference se bude konat na balkoně velkého sálu v Eurocentru Jablonec nad Nisou.

Slavnostní otevření výstavy Křehká krása 2013 proběhne ihned po konci tiskové konference, v 10:00 hodin. Výstava se bude konat od čtvrtka 8. srpna do neděle 11. srpna 2013.

Hlavními lákadly výstavy jsou například skleněné střevíčky, které byly vyrobeny ve sklárně AJETO v Novém Boru podle návrhů světově proslulé návrhářky Blanky Matragi. Dále bude k vidění třeba sklářská pec, tradiční výroba foukaného skla nebo malování ozdob.

Pro děti budou připraveny pohádkové soutěže s princeznami Terezka a Barborka, pro jejich rodiče je připraveno občerstvení složené z různých regionálních specialit z Čech, Polska  Německa. Na výstavě bude také možné zakoupit hotovou bižuterii i různé komponenty pro její domácí výrobu.

Více informací o výstavě Křehká krása 2013 naleznete v našem článku ZDE.

Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře