Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Vítězové TOURFILM a TOUR REGION FILM 2013

V letošním roce se konal již 46. ročník nejstaršího mezinárodního filmového festivalu s turistickou tématikou na světě – TOURFILM. Zároveň se konal i 20. ročník mezinárodního festivalu turistických filmů – TOUR REGION FILM. Během těchto festivalů byly vyhlášeny nejlepší filmy v sezóně 2012/2013.

Celkem bylo do soutěže přihlášeno 890 filmů – 747 filmů a multimédií ze 132 zemí světa do festivalu TOURFILM  a rekordních 143 filmů do festivalu TOUR REGION FILM.

Vůbec poprvé v historii festivalu TOUR REGION FILM získal ocenění Grand Prix film z domácí provincie – a to město Cheb za Turistickou encyklopedii.

Na festivalu TOURFILM získal nejvyšší ocenění – Grand Prix – irský film Meet in Dublin.

Hvězdou letošního ročníku festivalů je Céline Cousteau, vnučka nejstaršího oceánografa na světě, který v roce 1952 natočil první podmořský barevný film a který je také autorem velmi populárního seriálu Podmořský svět Jacquese Cousteaua. Jeho vnučka Céline je jeho věrnou následovnicí – natočila ve spolupráci se svým otcem cyklus TV filmů s názvem Oceán plný dobrodružství, který se zaměřuje na amazonsku nížinu a deštné pralesy v Brazílii.

Zdroj: tisková zpráva Czechtourismu: www.czechtourism.cz

Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře